Hankook verloot reis naar UEFA Europa League Finale 2015

Hankook verloot reis naar UEFA Europa League Finale 2015

Hankook voetbalreisHankook, officieel partner van de UEFA Europa League, verloot voor alle Europese voetbalfans tweemaal een voetbalreis voor twee personen naar de UEFA Europa League Finale 2015 in Warschau.
Hankook Fans Final
De winnaars zullen ook een dag na de finale, dus op 28 mei 2015, deelnemen aan een speciaal voor de winnaars georganiseerde Hankook Fans’ Final in het nationale stadion van Warschau. Zij spelen dan een eigen wedstrijd op het veld waarop de sterren hebben gespeeld.
Social media
De bandenfabrikant communiceert haar sportactiviteiten regelmatig via de sociale media en maakt er actief gebruik van om de bekendheid van haar premium merk verder uit te breiden. Zo verloot de bandenfabrikant in een onlangs geïnitieerde, digitale campagne met de naam Hankook Digital Fan Match via haar campagne-website meerdere reizen naar de finale van de UEFA Europa League in Warschau. Voetbalsupporters kunnen op deze pagina evenals via de sociale netwerken (Twitter, Instagram) hun favoriete teams aanmoedigen en waardevolle prijzen winnen.
Hankook is sinds 2012 de officiële partner van de UEFA Europa League.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.