Hankook verlengt samenwerking met Schmitz Cargobull

Bandenmaker Hankook verlengt haar strategische samenwerking met Schmitz Cargobull, fabrikant van aanhangwagens voor bedrijfsvoertuigen, tot 2022. Dit laat de bandenproducent weten.
Relatie
Met de verlenging is Hankook haar relatie met Schmitz Cargobull verder aan het uitbreiden. De bandneproducent levert haar complete portfolio banden aan het bedrijf. Dit bestaat uit de allernieuwste banden voor vrachtwagenaanhangers, aangepast aan de Europese werkomstandigheden. De samenwerking begon in 2013. In 2017 ontving Hankook een ‘strategic partnerschip award’ van Schmitz Cargobull.
Samenwerkingsverbanden
Hankook is partner voor de eerste montage van talrijke internationale fabrikanten van auto’s en bedrijfsvoertuigen in Europa. Als gevolg van de sterke groei van de logistieke industrie in de afgelopen jaren, zijn samenwerkingsverbanden in de bandenhandel voor bedrijfsvoertuigen en vrachtwagenaanhangers steeds belangrijker geworden.
Schmitz Cargobull AG heeft zijn hoofdkwartier in Horstmar, Duitsland en is Europees marktleider in het segment van de bedrijfsvoertuigen. De levering van eerste montage vrachtwagenbanden van Hankook zal zich vooral blijven richten op de Europese markt en bestaat momenteel uit negen maten voor aanhangwagens.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.