Hankook Tire lanceert Laufenn in Europa

Hankook Tire lanceert Laufenn in Europa

Hankook LaufennHankook rolt haar nieuwe bandenmerk Laufenn uit in Europa. Bandenportaal maakte eind 2014 al melding van de introductie van dit nieuwe bandenmerk.
Europese markt
De aankondiging werd gedaan tijdens de persconferentie van de onderneming op de 66e internationale autobeurs (Internationale Automobil Ausstellung – IAA), die op dit moment in Frankfurt, Duitsland wordt gehouden. Ook werden de Laufenn-productlijn en merkstrategie onthuld.
De Laufenn-banden zijn speciaal ontwikkeld voor de Europese markt en worden geproduceerd in de ultramoderne fabriek in Hongarije. De Laufenn-productlijn zal vanaf de lente van 2016 beschikbaar zijn.
Prijsbewust
Met het merk richt Hankook zich op de prijsbewuste consument. Laufenn begint met het leveren van vijf productlijnen: S FIT EQ (zomerbanden voor personenwagens voor het segment van 15 tot 19 inch), G FIT EQ (zomerbanden voor personenwagens voor het touringsegment van 13 tot 17 inch), X FIT VAN (zomerbanden voor het segment SUV/bestelwagens van 14 tot 16 inch), i FIT (spikeloze winterbanden voor personenwagens/SUV’s voor de West- en Centraal-Europese markt van 13 tot 18 inch) en de i FIT ICE (winterbanden voor personenwagens, die van spikes kunnen worden voorzien, voor de Scandinavische/Russische markt van 13 tot 18 inch).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.