Hankook presenteert campagneauto ‘Tune it safe’

Hankook presenteert campagneauto ‘Tune it safe’

Op Essen Motor Show van dit jaar heeft Hankook de nieuwe campagneauto van haar ‘Tune it safe’ veiligheids initiatief getoond.
Hybride
nieuwe campagneauto heeft Hankook dit jaar een hybride sportauto gekozen. Dit is de BMW i8 Coupé die is uitgerust met de nieuwe Ventus S1 evo 3-banden. Hiermee is dit de vierde BMW in de historie van de ‘Tune it Safe’- campagne-ambassadeurs.
Roland Hehner, directeur Product & Tuning bij Hankook Duitsland, bevestigt dat het rijplezier op de voorgrond blijft staan: “Hankook neemt echter ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en staat als bedrijf daarom altijd voor veilige en legale tuning. De nieuwe campagneauto en het daarmee verbonden ‘Tune it Safe’ -project geven aan hoe voorbeeldige tuning vorm wordt gegeven.”
Vlaggeschip
1 evo 3-banden, het nieuwe Ultra-High-Performance-vlaggenschip voor personenauto’s en SUV’s, is gemonteerd in de maat 245/35 R21 op de vooras en 285/30 R21 op de achteras.
‘Tune it safe’ staat voor veiligheid bij de tuning. Hankook is sinds 2005 hoofdsponsor en bandenpartner van dit initiatief van het federale ministerie voor verkeer en digitale infrastructuur, het “Verband der Automobil Tuner eV” (VDAT) en de bond van Duitse autotuners. (Foto: Hankook)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.