Hankook officieel sponsor UEFA Europa League

Hankook officieel sponsor UEFA Europa League

Hankook zal in de periode 2012 tot 2015 optreden als sponsor van de UEFA Europa League. De bandenfabrikant zal de aandacht die wordt besteed aan deze competitie ten volle benutten met reclameborden in en rond de stadions en mediawanden tijdens interviews, alsmede de officiële UEFA persconferenties.
De nieuwe samenwerking is een mijlpaal voor de Europese marketing afdeling van Hankook. Door middel van deze samenwerking wil Hankook de naamsbekendheid binnen Europa vergroten, en de betrokkenheid met het voetbal versterken. “Het sponseren van voetbal is een belangrijk onderdeel van onze Europese marketingstrategie”, aldus Hee-Se Ahn, vice-president van Marketing Hankook Tire Europe. “De emoties die met voetbal gepaard gaan sluiten perfect aan op ons bedrijfsmotto ‘Driving Emotion’. Wij zijn blij de UEFA Europa League, één van de meest uitdagende en uiterst emotionele competities in het internationale voetbal, te mogen ondersteunen.”
De UEFA Europa league is een van de grootste clubcompetities in Europa, waarin vele getalenteerde internationale spelers en grote teams in deelnemen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.