Hankook OE op Mercedes-Benz E-Klasse

Hankook OE op Mercedes-Benz E-Klasse

Mercedes-Benz E-klasseHankook is door Daimler AG aangewezen als originele producent van de OE-banden voor de nieuwe Mercedes-Benz E-klasse.
Ventus S1 evo
Vanaf september wordt de limousine uitgerust met Hankook’s 17 inch high-end Ventus S1 evo, in de maat 225/50 R 17. De banden voor de Mercedes-Benz E-klasse worden exclusief geproduceerd in de Europese high tech bandenfabriek van de onderneming in Hongarije.
Na de nieuwe Mercedes-Benz S-klasse is de E-Klasse nu al het tweede model van Mercedes-Benz dat in aanmerking komt voor banden van Hankook. Met zijn classificatie in de EU-6 emissie-categorie en een CO2 efficiencyklasse van A+ wordt de Mercedes-Benz E 220 BlueTEC BlueEfficiency editie beschouwd als een van de schoonste en meest efficiënte auto’s met conventionele motoren in zijn klasse wereldwijd.
High performance
“Het feit dat beide modellen worden uitgerust met onze Ventus high-performance banden als originele uitrusting toont zowel onze ontwikkelcompetentie als onze productkwaliteit aan en zet daardoor de merknaam Hankook stevig op de kaart”, aldus Jin-Wook Choi, directeur van Hankook Tire. “Ons high-end product Ventus S1 evo voldoet aan de hoge normen van Mercedes-Benz engineers wat betreft veiligheid, comfort en rijeigenschappen; daarnaast werd een trend gezet voor een lage rolweerstand.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.