Hankook OE op MAN Trucks

Hankook OE op MAN Trucks

Hankook gaat banden leveren voor OE montage op MAN trucks. Volgens de Koreaanse bandenproducent gaat het om verschillende MAN modellen.
1e kwartaal 2015
De levering start in het eerste kwartaal van 2015 en omvat Hankook’s e-cube MAX, SmartFlex and SmartWork banden voor de MAN fabrieken in  Duitsland, Oostenrijk en Polen.
Volkswagen Groep
De OE leveranties komen voort uit de bestaande banden van Hankook met de Volkswagen Groep. Hankook is al één van de grootste OE leveranciers. De nieuwe leveranties voor MAN betreffen de Europese markt en omvatten 25 bandenmaten in de 22.5 en 24-inch serie. De MAN modellen die nieuw worden voorzien van de banden zijn de MAN TGX, TGM en TGS series voor nationaal en internationaal transport.
“We zijn blij dat onze banden voldoen aan de eisen van MAN, met betrekking tot prestaties, efficiency en duurzaamheid”, aldus Ho-Youl Pae, Hoofd van Hankook Tire Europe. “Dit is een verdere erkenning van de hoge kwaliteit en de innovatieve kracht van onze truckbanden en zal ons helpen onze Europese activiteiten verder uit te breiden.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.