Hankook OE op BMW 5-serie

Hankook OE op BMW 5-serie

Hankook Ventus-S1-evo2_lrHankook levert sinds augustus 2013 de high-performance Ventus S1 evo2 band voor OE montage op de nieuwe modellen van de BMW 5-serie. Dit heeft de bandenfabrikant laten weten.
4e BMW model
Na de Mini, de BMW 1-serie en de BMW 3-serie is dit nu het vierde model van de BMW Group dat van de productielijn afrolt op Hankook-banden. De Ventus S1 evo2 band zal worden gemonteerd op de modellen BMW 520i, 528i, 530i, 535i en 520d, aanvankelijk in de maat 225/55R17W.
“Het feit dat we nu high-end modellen van BMW toerusten bevestigt onze positie als wereldwijd erkende fabrikant van high performance premium banden,” verklaart Jin-Wook Cho, Hankook President voor Europa. “De BMW 5-serie combineert rijprestaties, veiligheid en comfortaspecten die door het ontwerp van onze Ventus S1 evo2 band worden ondersteund – zonder dat we daarbij de brandstof-efficiency uit het oog verliezen.”
Sportieve prestaties
The Hankook Ventus S1 evo² is ontworpen voor bestuurders van high-performing dynamische auto’s, die compromisloze sportieve prestaties verwachten over alle parameters van hun banden. De combinatie van alle prestatiekenmerken van de Ventus S1 evo2 is het resultaat van Hankook’s inzet als exclusieve bandenpartner voor de toerwagenserie DTM.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.