Hankook is overtuigd van eigen kunnen
(Foto: Shutterstock)

Hankook is overtuigd van eigen kunnen

Hankook lanceert in november van dit jaar een 100 procent tevredenheidsgarantie voor de Benelux. Hierdoor krijgen klanten de mogelijkheid om binnen twee weken hun aangekochte Hankook-banden voor personenauto’s te retourneren als ze niet tevreden zijn. De lancering gaat gepaard met een speciale campagnewebsite.

Sinds 10 november kunnen Benelux-klanten hun banden binnen twee weken na aankoopdatum retourneren als die niet aan de verwachtingen voldoen. Om dit te vereenvoudigen heeft de bandenmaker een website opgezet, waar men banden kan retourneren. Deze website is sinds 10 november online en is zowel Frans- als Nederlandstalig. “Hankook wil met deze 100 procent tevredenheidsgarantie het vertrouwen in zijn producten laten ervaren. Als bandenleverancier van onder meer Porsche, Mercedes, Audi, BMW en Tesla, is Hankook ervan overtuigd dat iedereen tevreden zal zijn met de aankoop van onze banden”, vertelt Hielke van der Scheer, sales director van Hankook Nederland, in een persbericht.

De garantie werkt als volgt: na het inleveren van de oude banden, krijgen klanten nieuwe banden met dezelfde specificaties mee. Als de klant een ander type of specificatie kiest, moet hij het verschil bijbetalen. Dealers profiteren ook van de garantie, omdat de montagekosten zijn uitgesloten van het programma.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.