Hankook kiest Amazon voor digitale transformatie

Hankook kiest Amazon voor digitale transformatie

Hankook gaat de innovatieve kracht van haar producten en technologieën verder versterken in samenwerking met Amazon Web Services (AWS). Dit maakte het bedrijf bekend.
Materiaaleigenschappen
Amazon Web Services is het bedrijf in cloud computing. De ICT-infrastructuur gaat onder andere gebruikt worden om de interne technologie van Hankook voor de virtuele voorspelling van materiaaleigenschappen verder uit te breiden. De diensten van dit bedrijf zijn gebaseerd op digitale technologieën zoals kunstmatige intelligentie en databases. Hiermee worden de materiaaleigenschappen van banden voorspeld en wordt er op basis van kunstmatige intelligentie de optimale chemische verbinding bepaald. Met het AWS-cloudplatform kan Hankook niet alleen de gegevens opslaan en verwerken en analyseren.
Productontwikkeling
Via hst AWS platform kunnen grote hoeveelheden data en oplossingen worden opgeslagen voor fabrikanten. Door de samenwerking met AWS zal Hankook in staat zijn om actief gebruik te maken van digitale hoogwaardige oplossingen om de productontwikkeling verder te optimaliseren op basis van kunstmatige intelligentie. Deze helpen Hankook ook om relevante data te analyseren, te bewerken en te verstrekken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.