Hankook: hoogste klassering energie-efficiëntie Korea en Japan

Hankook: hoogste klassering energie-efficiëntie Korea en Japan

Hankook haalt met zijn Enfren Eco H433 een topnotering binnen in de energie-efficiëntie voor banden. Deze test was gebaseerd op de rolweerstand van de band. Dit is de beste prestatie ooit op bandengebied in Korea, met het behalen van de hoogst mogelijke klassering die werd uitgereikt door de Korea Energy Management Corporation (KEMCO).
Ook heeft de Hankook Enfren Eco H433 vorig jaar december een nieuwe standaard in Japan ingesteld voor milieuvriendelijke banden. De Hankook-band ontving AAA, de hoogste klassering in het label-systeem dat de brandstofefficiëntie van banden meet. Deze klassering heeft nog geen enkel ander internationaal merk in de markt tot nu behaald. De Tire Fair Trade Commission (TFTC) meet het Japanse bandenlabel-systeem op cruciale eigenschappen van banden wat betreft rolweerstand en grip op nat wegdek.
“Het ontvangen van de topklasseringen tijdens onafhankelijke tests in energie-efficiëntie voor banden getuigt van jarenlange succesvolle inspanningen om veilige en brandstofzuinige banden te ontwikkelen op basis van Hankook’s Control-technology”, aldus Hee-Se Ahn, Hankook Tire Europese Vice President Marketing and Sales. “De erkenning van onze producten weerspiegelt de kern van de bedrijfsfilosofie van Hankook Tire, die tot doel heeft bij te dragen aan het behoud van het milieu door middel van eco-vriendelijke producten”.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.