Hankook gaat nieuw testcentrum bouwen in Korea

Hankook gaat nieuw testcentrum bouwen in Korea

Hankook gaat een nieuw R&D centrum bouwen in Korea. Het centrum zal komen vlakbij Daedeok Innopolis, Zuidkorea’s belangrijke researchcomplex in Daejeon, ongeveer 150 km verwijderd van Seoul.
Het nieuwe R&D centrum moet eind 2015 klaar zijn en zal een totaal oppervlak hebben van circa 100,000 m2. Hiermee zal Hankook zijn onderzoeksactiviteiten kunnen versterken voor het ontwikkelen van een nieuwe bandentechnologie, aldus Hyun Bum Cho, president and chief marketing bij Hankook Tire. “Het nieuwe R&D centrum zal het mogelijk maken om de ontwikkeling van nieuwe banden in het premium segment te versnellen.”
Op 7 januari werd tijdens een bijeenkomst in Daejeon het startschot gegeven voor de nieuwbouw. Er wordt samengewerkt met de Britse architekt Sir Norman Foster, die bekend is vanwege zijn high-tech, toekomstgerichte architectonische ontwerpen. Zo ontwierp hij bijvoorbeeld de Millennium Bridge en het nieuwe Wembley Stadion in London, the Reichstag in Berlijn, de Hong-Kong and Beijing luchthavens en de New York Hearst Tower.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.