Hankook exclusief bandenpartner nieuwe DTM Trophy racing series

Hankook is een samenwerking aangegaan met de nieuwe DTM Trophy racing series en is hiermee exclusief bandenpartner geworden. Dit laat de bandenfabrikant weten.
Ventus
Hankook gaat voor deze racing series de Ventus racebanden leveren en ondersteuning bieden in het seizoen 2020. De mensen die bij Hankook verantwoordelijk zijn hebben een contract van vier jaar afgesloten met de ITR, de overkoepelende organisatie van de DTM, die de nieuwe GT-series zal promoten. Het nieuwe raceformat zal een prominente plaats innemen in het supportprogramma van zeven rondes van de DTM, dat door Hankook sinds 2011 als exclusieve bandenpartner wordt gesteund.
Debuut
De DTM trophy zal volgend jaar van 24 tot 26 april zijn debuut maken, samen met de DTM in Zolder, in België. De laatste ronde zal van 2 tot 4 oktober in Hockenheim plaatsvinden. De nieuwe race series staat open voor professionals, amateurs en junioren. Toegestaan zijn op alle productie gebaseerde GT-auto’s met achterwielaandrijving in de FIA-groepen E2-SH en E2-SC, die alle fabrikanten die betrokken zijn in de motorsport tot hun beschikking hebben.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.