Hankook aanwezig op Essen Motor Show

Hankook aanwezig op Essen Motor Show

Hankook is aanwezig op de Essen Motor Show (t/m 6 december) en presenteert in hal 10, stand F100 haar nieuwe zomer- en winterbanden en extravagante designconcepten. Op de stand zijn ook DTM-coureurs van Borussia Dortmund en tv-sterren aanwezig.

Hoge prestaties
De nadruk op de stand ligt op performance. De-bandenfabrikant toont de i*cept evo winterband, die is goedgekeurd voor snelheden tot 270 km/h voor sportauto’s en SUV’s. Ook is er de zomerband Ventus Prime die beschikbaar zal zijn vanaf het voorjaar van 2016.

Tune It! Safe!
Hankook verbindt voor de 11e keer op rij haar naam als hoofdsponsor en exclusieve bandenpartner aan ‘Tune It! Safe!’. Dit is een initiatief van het Duitse Ministerie van Verkeer en het Verbond van Duitse automobieltuners (VDAT) voor het op een veilige manier tunen van auto’s. Afgelopen vrijdag was de onthulling van de nieuwe politieauto als campagne-ambassadeur voor 2016 door het Hankook-management.

Ook zijn op de stand de resultaten van een technologische samenwerking met de Italiaanse schoenzolenfabrikant Vibram te zien. Verder presenteert Hankook ook de samenwerking met de online game Nitro Nation, de ultieme racesimulatie voor de motorsportliefhebbers en tuning fans.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.