Hamer ook dit jaar in Le Dakar rally

Hamer ook dit jaar in Le Dakar rally

Werkplaatsinrichter Hamer doet ook dit jaar weer mee aan ‘Le Dakar’, de beruchte autorally die op 4 januari 2015 van start zal gaan in Buenos Aires, Argentinië.
Team presentatie
Op donderdag 25 september vond de officiële teampresentatie plaats in het veilingtheater van Ritchie Bros. in Moerdijk. Aan het eind van de eerste veilingdag, waarbij honderden machines en trucks werden verkocht, werden het Dakar team en de voertuigen officieel gepresenteerd aan pers en publiek.
Team Ritchie Bros.- Hamer
Het team van Ritchie Bros.- Hamer bestaat uit Fons Jans (teamkaptain en co-piloot), Bob ten Harkel (piloot) en Hans Heerema navigator. Zij rijden in een DAF CF T4 racetruck (2006) met 12,6 liter motor (700 pk) en handgeschakelde 16-bak. Hoofdsponsor is Ritchie Bros Auctioneers en Hamer. De overige sponsoren zijn Krommenhoek, Stokvis Equipment, HIAB, FBS en TWS.
Tijdens ‘Le Dakar’ zullen internationale rally teams in 14 dagen honderden kilometers afleggen door Argentinië, Bolivië en Chili onder de meest extreme omstandigheden. Eind november zullen alle Europese voertuigen op de boot gaan richting Zuid-Amerika.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.