Goodyear sluit overeenkomst met London Gateway

Goodyear is een 3-jarig contract overeengekomen met DP World voor de levering van radiaalbanden voor gebruik bij de containerverwerking bij London Gateway.
Goodyear OTR
28 Kalmar ESH-250-voertuigen voor containerverwerking bij London Gateway zijn uitgerust met de Goodyear OTR EV-3+-, EV-4A- en EV-4C Industrial-radiaalbanden.
London Gateway is de eerste haven met een infrastructuur die nodig is voor de verwerking van de volgende generatie ‘Ultra Large Container Ships’ (ULCS). Deze zijn tot 400 m lang en kunnen meer dan 18.000 ton vervoeren. Momenteel bevindt ze zich in de eerste ontwikkelingsfase en bij de oplevering zal ze 2.700 meter kade, zes diepe ligplaatsen en 24 enorme kadekranen hebben.
Zware ladingen
Volgens Neil Bellinger, Workshop & Mobile Equipment-manager bij London Gateway, zijn OTR banden een belangrijke investering en cruciaal voor het efficiënt laten draaien van de haven: “De keuze voor Goodyear voor het London Gateway contract is gebaseerd op de bewezen prestaties op verschillende belangrijke gebieden. Met name de prestaties als het gaat om slijtage en brandstofefficiëntie, het vervoer van zware ladingen en de kosten per uur waren belangrijke KPI’s waarvan Goodyear heeft bewezen eraan te voldoen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.