Goodyear onthult TripleTube conceptband in Genève

Goodyear onthult TripleTube conceptband in Genève

Goodyear Triple TubeGoodyear presenteert op de Salon van Genève de TripleTube conceptband die de luchtverdeling aanpast op basis van de wegomstandigheden zodat bestuurders kunnen profiteren van verbeterde prestaties en veelzijdigheid.
Zelfrijdende auto’s
De technologie zou gekoppeld kunnen worden aan toekomstige zelfrijdende auto’s door bijvoorbeeld de band de benodigde vorm te laten aannemen voordat hij een bocht neemt. Het concept levert ultieme prestaties in één enkele band doordat deze zich automatisch aanpast aan drie verschillende posities op basis van de wegomstandigheden: een eco-veiligheidspositie, een sportieve positie en een veiligheidspositie.
Interne pomp
De band maakt gebruik van een interne pomp die lucht verplaatst van de hoofdluchtkamer naar drie individuele luchtkamers. Deze zorgen voor meer mobiliteit omdat de bestuurder nog steeds verder kan rijden als er één kamer lek is. Als laatste kan de zijkant van de TripleTube worden aangepast zodat deze past bij de look en feel van de spaken en velg van de OEM-fabrikant.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.