Goodyear Kmax OE voor Renault trucks

Goodyear Kmax OE voor Renault trucks

Goodyear KmaxRenault Trucks heeft als nieuwste vrachtwagenfabrikant gekozen voor de onlangs door Goodyear geïntroduceerde Kmax- en Fuelmax banden. De vrachtwagenfabrikant biedt de banden als optionele standaarduitrusting aan voor haar nieuwste voertuigen.
Lange afstanden
De nieuwe banden zijn verkrijgbaar voor modellen in de nieuwe Long Distance-serie en in de Distribution-serie van Renault Trucks. Beide series zijn uitgerust met de nieuwste emissiearme Euro 6-motoren.
“We zijn trots dat Renault Trucks onze nieuwe Kmax en Fuelmax banden als optionele standaarduitrusting aanbiedt voor haar nieuwste trucks,” aldus Peter Platje, directeur OE Sales Truck Tires Goodyear Dunlop EMEA. “Wanneer bedrijven hun nieuwe voertuigen bij Renault Trucks kopen, kunnen ze nu kiezen uit de Kmax banden met hoge kilometrage en uit de brandstof besparende Fuelmax banden.”
Alle seizoenen
Kmax is een bandenlijn die speciaal is geschikt voor lange afstanden. De Kmax D rijband is geschikt voor alle seizoenen en draagt niet alleen het M+S-symbool, maar ook het “Alpen”- of “Three Peak Mountain Snowflake”-symbool (3PMSF). Fuelmax is de brandstof besparende serie, gericht op verminderde rolweerstand. Ook de Fuelmax D rijband voldoet aan de M+S- en 3PMSF-eisen voor winterbanden.
 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.