Goodyear EfficientGrip scoort in 11 bandentests

Goodyear EfficientGrip scoort in 11 bandentests

205/55R16 94W Low ResolutionDe EfficientGrip Performance-band van Goodyear heeft maar liefst 11 podiumplaatsen in zomerbandentests in de wacht gesleept. Dit laat de bandenfabrikant weten.
Nat wegdek
Van de 11 podiumplaatsen waren er 5 eerste plaatsen. De tests werden uitgevoerd door tijdschriften in heel Europa. Hierin werd gekeken naar de capaciteiten van de band op zowel nat als droog wegdek tussen mei en november 2014. Vanaf februari werden de eerste resultaten gepubliceerd.
De EfficientGrip Performance behaalde de eerste plaats in bandentests in Teknikens Värld, Aftonbladet Bil, ADAC/Stiftung Warentest, ACE-Lenkrad/GTÜ/ARBÖ en ÖAMTC/TCS.
De band eindigt als tweede en derde in zes andere tests in ADAC/Stiftung Warentest, ÖAMTC/TCS, Auto Motor und Sport, Auto Straßenverkehr, en twee in Que Choisir.
EfficientGrip SUV
Naast de prestaties van de EfficientGrip Performance behaalde ook de EfficientGrip SUV de eerste plaats in bandentests van Auto Zeitung en Auto Bild allrad. De Eagle F1 Asymmetric 2 eindigt als tweede in Auto Zeitung en als derde in Auto Bild Sportscars.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.