Goodyear Dunlop sluit megadeal voor Tip Trailer Services

Goodyear Dunlop sluit megadeal voor Tip Trailer Services

Goodyear Dunlop Tires Europe heeft een driejarig contract ondertekend met GE Equipment Services Europe voor de levering van banden en de bijbehorende dienstverlening voor 70.000 voertuigen van TIP Trailer Services. Hiermee is sprake van één van de grootste bandendeals in Europa.
Goodyear Dunlop haalde in 2006 het eerste bandencontract voor TIP Trailer Services binnen. Met bijna zeventigduizend voertuigen op de weg is TIP Trailer Services marktleider in de verhuur en leasing van trailers. Het bedrijf beschikt bovendien over één van de grootste en meest gevarieerde trailer-, tanker-, truck- en intermodale fleets in Europa. Klanten kunnen bij TIP Trailer Services terecht voor zowel huur op korte termijn als leasing op lange termijn van de meest uiteenlopende soorten uitrusting. Daarnaast biedt het bedrijf ook diensten zoals onderhoud, banden, hulp bij pech onderweg en reparaties. Maar ook intelligente fleetbeheeroplossingen, zoals het traceren van assets en bandendrukcontrolesystemen, behoren tot het dienstenaanbod.
De meeste voertuigen worden voor zowel internationaal als regionaal transport uitgerust met Goodyear- en Dunlop-banden. “We zijn enorm blij dat TIP Trailer Services opnieuw voor Goodyear Dunlop heeft gekozen,” zegt Boris Stevanovic (marketing director Truck Tires van Goodyear Dunlop EMEA). “Dit contract combineert al onze diensten – waaronder FleetOnlineSolutions – met brandstofbesparende Goodyear-banden en NextTread-coverbanden over heel Europa.”

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. C.A.Oppelaar

    Dan hoop ik dat de vergoeding voor de bandenspecialist omhoog gaat.Worden deze ook eindelijk blij van deze deal.Uiteindelijk voeren zij het werk uit !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.