General Tire Grabber AT3 eerste uitrusting Ford Ranger Raptor

De Ford Ranger Raptor is nu exclusief standaard uitgerust met de all-terrain Grabber AT3 band van General Tire. Dit laat eigenaar Continental weten.
Interactie
De high-performance off-road pick-up van Ford beschikt over een speciaal ontwikkeld, motorsportvriendelijk chassis. Hiervoor is gekozen voor de Grabber AT3. Als reden wordt gegeven de optimale interactie met de uitstekende ophanging en prestatiekenmerken van de Ranger Raptor, in combinatie met de opvallende dynamische eigenschappen van de General Grabber AT3. Ook biedt de band volgens Ford een goede grip op nat en droog wegdek, geluidsproductie, kilometerrendement, betrouwbaarheid en stabiliteit.
Reputatie
“De goedkeuringen voor de eerste uitrusting van de Ranger Raptor bevestigen de uitstekende reputatie van de Grabber AT3 als band met uitzonderlijke kwaliteiten, zowel op de weg als off-road en in alle weersomstandigheden”, aldus Ford. “Onafhankelijke tests gepubliceerd in de automobielvakpers bewijzen ook dat de Grabber AT3 de maatstaf is in het segment van de all-terrainbanden met zijn 50/50-ontwerp voor evenwichtige prestaties op de weg en crosscountry. Zo was de band in 2018 de algemene winnaar onder 16 concurrerende producten in een grote prestatievergelijking van all-terrainbanden, uitgevoerd door SA 4×4 Magazine.”

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.