General OE-keuze voor Isuzu D-Max
(Foto: General Tire)

General OE-keuze voor Isuzu D-Max

General levert zijn Grabber AT3 als de OE-band voor de topmodellen van de Isuzu D-Max. De 4×4-band komt als 18-inch standaard uitrusting onder de D-Max LSE Extended Cab en Double Cab (V Cross) -modellen te liggen.

De Grabber AT3 is volgens het merk een suv-band, die ontworpen is voor 50 procent weggebruik en 50 procent offroad gebruik. Om zich op beide ondergronden staande te houden, heeft de AT3 geoptimaliseerde profielblokken. Die moeten daarom een soepele interactie creëren met het wegoppervlak en grip bieden. De band heeft daarnaast ook een M+S markering en 3PMSF symbool. Dit betekent dat hij ook op gladde ondergronden presteert en daarom het hele jaar door in te zetten is. General levert de AT3 in 75 verschillende maten, van 15 tot en met 22 inch.

Het bandenmerk levert zijn Grabber AT al zeven jaar aan Isuzu voor montage onder zijn Dubbel Cabine-versies. Daarom is het bedrijf blij zijn samenwerking, die in 2015 tot stand kwam, voort te zetten. De topmodellen D-MAX LSE en V-Cross krijgen fabriek af banden in de maat 265/60 R 18 mee.

General Tire

General bestaat sinds 1915 en valt nu onder de paraplu van Continental. “Wij blijven onze banden regelmatig testen, meten en aanpassen gedurende de hele levensduur. Het gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde technologieën zorgt ervoor dat we de veiligheid en kwaliteit van onze banden blijven optimaliseren”, stelt het bedrijf in een persbericht. Het bandenmerk biedt in ons land een compleet assortiment zomer-, winter- en all-season banden voor personenwagens, 4×4’s, suv’s en bestelwagens.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.