Frans Landbouwinstituut positief over Alliance 372 VF

Frans Landbouwinstituut positief over Alliance 372 VF

De Alliance Agriflex 372 VF is met goed resultaat getest door IRSTEA, een Franse onderzoeksinstituut voor wetenschap en technologie voor milieu en landbouw. Dit blijkt uit uitgevoerd onderzoek.
Brandstofefficiency
Het onderzoek naar brandstofefficiency, tractie, slip en voetafdruk toont aan dat de Alliance 372 VF tractorband beter presteert dan concurrerende premium IF-banden, aldus Alliance Tire Group, onderdeel van de Yokohama Group. De Alliance 372 VF is een radiaalband met staalgordel voor tractoren, maaidorsers, oogstmachines en trailers. De band wordt geleverd met 10 jaar garantie, snelheidsindex D en is verkrijgbaar in 28 maten – de grootste verscheidenheid aan VF-maten in de branche!
Bescherming
De Alliance 372 VF heeft een verbeterde compound die bescherming biedt tegen stoppels. Daarnaast zorgen speciale compounds voor het loopvlak voor extra slijt-, snij- en breukvastheid. Dit zorgt voor een hoge stabiliteit van de constructie en betrouwbare hittebestendigheid tijdens het repeterende veldwerk, zelfs bij een bandenspanning van 0,8 bar. De band heeft schouders met afgeronde nokken, een grootte voetafdruk en grootte nokhoeken voor extra bodembescherming en zelfreiniging.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.