Francesco Gori strategie-adviseur bij Apollo Tyres

Francesco Gori strategie-adviseur bij Apollo Tyres

Francesco Gori ApolloApollo Tyres Ltd heeft Francesco Gori aangesteld als Advisor for Strategy. Als lid van de raad van bestuur zal Gori bijdragen aan het realiseren van internationale groei en het vinden en uitbouwen van nieuwe markten.

Pirelli
Gori heeft al een lange en succesvolle carrière achter de rug in de bandenindustrie. Hiervóór was hij CEO bij Pirelli, een functie die hij bekleedde van 2006 tot 2012. Zijn vertrek betekende het einde van 33 jaar Pirelli en hij werd geprezen voor zijn grote bijdrage aan de resultaten en ontwikkeling van de groep.

Groei
Neeraj Kanwar, Vice Chairman Apollo Tyres, zegt het een voorrecht te vinden om iemand van Francesco Gori’s kaliber te mogen verwelkomen als Advisor for Strategy: “Hij staat algemeen bekend als de grondlegger van de succesvolle premium strategie van zijn vorige werkgever en we kijken uit naar zijn inzichten en leiding om de strategische focus van Apollo te verscherpen.” Francesco Gori zegt er veel zin in te hebben “om samen met Neeraj en zijn team Apollo een grote speler in de bandenindustrie te maken.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.