Fource lanceert nieuw concept Autobandenpartner

Fource lanceert nieuw concept Autobandenpartner

Fource Automotive heeft in Dordrecht zijn nieuwe concept Autobandenpartner gepresenteerd. Dit meldt Automotive Management.
Onafhankelijke garagebedrijven
Met het concept wil de leverancier onafhankelijke garagebedrijven ondersteunen bij de verkoop van autobanden. Fource-directeur Johan van der Hoeven verwacht in een jaar 400 vrije garagisten aan haar concept te binden. Zij profiteren van de schaalgrootte van Fource Automotive: “Gemiddeld hebben wij in onze Fource-winkels een voorraad van tweeduizend banden. Hiervan is het merendeel afkomstig van bandendistributeur Intersprint, waarmee wij samenwerken. Zodoende kunnen wij nog dezelfde dag en uiterlijk een dag later de gewenste banden leveren aan het garagebedrijf.”
Ondersteuning
Onafhankelijke garagebedrijven die zich aansluiten bij het concept krijgen marketing en technische ondersteuning bij TPMS-onderhoud, balanceren en uitlijnen en trainingen vanuit de Automotive Academy. Deelname aan de trainingen is verplicht. Er is een basistraining en een gevorderde training.
Garagebedrijven die zich aansluiten bij Autobandenpartner moeten minimaal 175 banden per monteur per jaar afnemen en beschikken over equipment als een bandenmontagemachine, TPMS inleerapparatuur, een balanceerapparaat en handgereedschappen voor bandenmontage. De inkoop van banden loopt via Fource Automotive. (Foto: Automotive Online)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.