Firestone Music Tour op Franse Main Square festival

Firestone Music Tour op Franse Main Square festival

Firestone is als sponsor aanwezig op het Main Square Festival 2015 dat plaatsvindt van 3 t/m 5 juli in de citadel van de Noord-Franse stad Arras.
Wedstrijd
Op het muziekfestival is Firestone te zien naast de grote Franse en internationale artiesten. Daarnaast organiseert Firestone een wedstrijd waarbij fans de kans krijgen om backstage-kaarten te winnen waarmee ze het festival samen met de roadies van Firestone kunnen beleven. Jonge artiesten kunnen een professionele opnamesessie winnen in de beroemde Studio Davout in Parijs. Hiervoor moeten ze videoclips plaatsen op Facebook, zodat internetgebruikers op hun favoriete artiest of band kunnen stemmen. Het behaalde aantal stemmen is bepalend voor wie de opnamesessie wint.
Exclusief concert
Tijdens het Main Square Festival 2015 verzorgt Firestone ook een exclusief concert van de nieuwe Franse groep We Are I.V die zeer lovende kritieken oogstte voor het concert dat de groep in maart gaf in Parijs. Firestone ontvangt de vier jonge artiesten zaterdag 4 juli om 18.30 uur op zijn stand van 100 m2 voor een unieke gebeurtenis die voor iedereen toegankelijk is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.