Firestone komt met nieuwe website truck en busbanden

Firestone komt met nieuwe website truck en busbanden

Firestone websiteFirestone heeft een nieuwe website ontwikkeld voor zijn Europese activiteiten in truck- en busbanden. Dit laat moederbedrijf Bridgestone weten. De website ging op 1 juli online in 14 talen en 17 landen onder de slogan van het merk “De vrijheid om te rijden.”

Huisstijl
Het ontwerp weerspiegelt de huisstijl van Firestone. De content is erg uitgebreid met bandeninformatie over de functies, voordelen, technologieën en het EU-label voor het gehele bandengamma voor vrachtwagens en bussen. Bovendien is er een bandenzoeker en een directe link naar aanbevolen dealers via de dealerzoeker.
De nieuwe website is aangepast aan mobiele apparaten. Alle bezoekers krijgen automatisch het formaat voorgeschoteld dat het best geschikt is voor hun scherm: telefoon, tablet of pc.

Verder ontwikkelen
“De nieuwe website is een stap voorwaarts om de vitaliteit van het merk Firestone in Europa verder te ontwikkelen”, aldus Harald Van Ooteghem van Bridgestone. “Dit is een programma dat wordt ondersteund door belangrijke investeringen in productontwikkeling en marketing.”

Het Amerikaanse merk Firestone is in 1998 overgenomen door Bridgestone. De vernieuwing van de website maakt deel uit van de investeringen om de bekendheid van Firestone in Europa uit te breiden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.