Falken winterbanden bekroond met ‘aanbevolen’

Falken winterbanden bekroond met ‘aanbevolen’

De Falken Eurowinter HS01 is bekroond door de Austrian Automobile, Motorcycle and Touring Club (ÖAMTC) als een van de meest solide winterbanden voor personenwagens op dit moment. Dit laat importeur TTI weten.
6e plaats
Het testveld bestond uit 15 kandidaten die werden getest in de maat 205-55 R16. De winterband van Falken haalde daarin de 6e plaats. De band behaalde het oordeel ‘goed in natte omstandigheden’. Zijn goede grip in natte omstandigheden zorgen ervoor dat kritieke rijsituaties naar de achtergrond verdwijnen. Op ijs werd de Falken Eurowinter HS01 net zo positief beoordeeld als de testwinnaars. Ook kreeg hij een cijfer van 2,7 op sneeuw. Andere sterke punten zijn het hoge kilometragevermogen dat door goede stlijtvastheid kan worden bereikt.
Sneeuw
De Falken Eurowinter HS01 is nu enkele jaren op de markt en overtuigt door zijn uitstekende grip op sneeuw-, ijs- en natte omstandigheden, zijn eersteklas weerstand tegen aquaplaning en zijn hoge mate van richtingsstabiliteit. Hij wordt geleverd door TTI Tyre Trading in meer dan 100 maten in 13 tot 21 inch. De band heeft het snelheidssymbool H, T, V en W.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.