Falken Porsche GT3 op 24 uurs Nürburgring

Falken Porsche GT3 op 24 uurs Nürburgring

Falken was prominent aanwezig tijdens de 24-uursrace op de Nürburgring. De kleur van de Falken Porsche GT3 R schitterde voor de liefhebbers op de volledig bezette tribunes. Ze zagen hoe de Falken drifters het rubber van de banden in rook veranderden.
“Ieder jaar proberen we het programma-aanbod voor de fans verder uit te breiden”, aldus Yukio Yoshida, directeur Corporate Planning bij Falken. “Autosport is het DNA van onze organisatie, het enthousiasme van de fans is onze hartslag. Om een dergelijke grote en trouwe gemeenschap achter ons te hebben, geeft ons een geweldig gevoel.”
Duizenden fans waren getuige van de overtuigende manier waarop de coureurs de turkooisblauwe Porsche naar voren vochten. “Het abrupte einde werd veroorzaakt door een plotselinge regenbui vlak voor de Aremberg-bocht. We beloven onze fans dat we terugkomen”, zo besluit Yoshida.
Falken Nederland was aanwezig met elf klanten. Zo mochten de klanten meedriften met de drifters Remmo Niezen, Lars Verbraeken en Michel Ditmarsch. Er was tevens ruimte voor een kennismaking met de internationale organisatie van Falken en een uiteenzetting van de toekomst.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.