Falken komt met 5 jaar garantie op banden

Falken komt met 5 jaar garantie op banden

Falken biedt een garantie van vijf jaar op haar volledige assortiment banden voor personenauto’s, SUV’s, lichte vrachtwagens en vrachtwagens. Dit laat de bandenproducent weten.
Registratie
Deze uitgebreide garantie dekt ook Falken’s OEM banden. Er is geen registratie nodig, waardoor het proces om in aanmerking te komen voor garantie makkelijk is. De garantie is geldig vanaf de verkoopdatum (of DOT-code op de band als er geen bon beschikbaar is).
Onbeperkt
De garantie geldt voor alle Falken-banden met een onbeperkte kilometrage-tegen fabricagefouten gedurende vijf jaar of totdat de profieldiepte twee mm bedraagt. In geval van een claim zal de dealer de band inspecteren en deze terugsturen naar de technische dienst van Falken. Als er een defect wordt gevonden, is de vergoeding overeenkomstig het ‘verbruikte’ profiel. Uitsluitingen zijn onder meer oneigenlijk gebruik zoals onjuiste luchtdruk, een overbelaste band, verkeerd gebruik en onopzettelijke of externe schade.
“Wat voor ons het belangrijkste was, was dat we een sterke en transparante garantie konden bieden, die we met een eenvoudig proces hebben bereikt”, aldus Daniel Hupke, Manager Technische Service en Kwaliteitszorg bij Falken Tyre Europe GmbH. “Bovendien worden de administratieve vereisten voor de dealer tot een minimum beperkt.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.