EY Entrepeneur Award voor Alliance Tire Group

EY Entrepeneur Award voor Alliance Tire Group

Yogesh Mahansaria, oprichter en CEO van de Alliance Tire Group, heeft de Ernst & Young ‘Entrepreneur of the Year Award 2014’ gewonnen. Deze prijs werd toegekend vanwege de visies en prestaties van Mahansaria in de categorie Productie.
Ondernemersprijs
Mahansaria ontving de prijs in Mumbai, India. De prijs werd voor de 16e keer in India uitgereikt en wordt gezien als ‘s werelds meest prestigieuze ondernemersprijs. Hij onderkent de bijdrage van mensen die anderen inspireren met hun visies en prestaties.
Marktleider
Het was de tweede prijs voor Yogesh Mahansaria in korte tijd; in oktober 2014 ontving hij al de Forbes India “NextGen Entrepreneur for the Year”-prijs: “Wij willen één van de marktleiders wereldwijd zijn op gebied van landbouw-, bosbouw- en constructiebanden en ook goed vertegenwoordigd zijn in de grondwerkniche” aldus Yogesh Mahansaria. “Hiervoor moeten wij superieure kwaliteit leveren aan eindgebruikers van onze producten tegen de laagste kosten. Onze focus op innovatie, technologie en kostefficiënte productie is even belangrijk als de heldere communicatie met de eindgebruiker.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.