Explora tekent meerjarig contract met Hunter.

Explora tekent meerjarig contract met Hunter.

Om de samenwerking van de afgelopen 9 jaar te kunnen continueren hebben Hunter Engineering Company en Explora onlangs in St. Louis, thuisbasis van Hunter, een meerjarig contract getekend. Ook de komende jaren zal Explora exclusief de Hunter uitlijnapparatuur voor auto en de Road Force Touch GSP9700 balanceermachines importeren.
Uitlijnen
De focus voor Explora blijft uitlijnen. Vooral de Hawkeye Elite met Quickgrip wielklemmen en de Quick Check Inspection Lane krijgen volle aandacht omdat uitlijnen en een snelle inspectie het aftersales rendement in het auto/bandenbedrijf een boost kunnen geven, Aldus Explora. “Ook de Road Force Touch GSP9700 houdt de volle aandacht omdat deze zich al jaren bij bandenspecialisten en dealerbedrijven heeft bewezen.”
Corghi
Explora’s assortiment monteer- en balanceermachines voor auto en truck blijft vertegenwoordigd door Corghi (de- en monteer) en Cemb (balanceer).
Explora BV is leverancier van werkplaatsapparatuur en wielservice materialen voor automobiel-, banden- en schadebedrijven in Nederland.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.