Euromaster sluit aan bij BesteGarage.nl

Euromaster sluit aan bij BesteGarage.nl

Bestegarage.nlEuromaster sluit met al haar vestigingen aan bij BesteGarage.nl. Hierdoor worden de vestigingen met hun diensten, services, prijzen en reviews gepromoot bij zoekende consumenten.
BesteGarage
“BesteGarage.nl is voor Euromaster een platform om de consument inzicht te geven in de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze vestigingen”, aldus Gerrit Voogt, Marketing Manager Retail bij Euromaster. “De transparante en eerlijke wijze waarop BesteGarage.nl dit weergeeft op haar website past perfect bij de toekomstvisie van Euromaster.”
Met deze uitbreiding zegt het platform BesteGarage.nl tegemoet te komen aan de wensen van consumenten en bedrijven. “Consumenten willen weten waar ze aan toe zijn en geen gedoe“, aldus Steven Kop directeur BesteGarage.nl. “Hoe meer duidelijkheid, hoe minder zorgen en wantrouwen. Wij zijn enthousiast over de aansluiting van Euromaster op ons platform.”
Vergelijken
Ruim 25.000 consumenten vergelijken maandelijks op dit platform de 13.000 aanwezige garages op kwaliteit (beoordelingen), diensten, services en prijzen. BesteGarage.nl biedt consumenten platformen voor onderhoud en reparatie, banden en velgen, glasherstel, schadeherstel, pechhulp en autoverkoop.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.