Euromaster ontvangt Vaco MVO+ certificaat

Euromaster ontvangt Vaco MVO+ certificaat

Op 6 december is Euromaster Nederland officieel Vaco MVO+ gecertificeerd. Edo Wiggers, Algemeen Directeur, en Frank Hut, Directeur Leasing ontvingen namens Euromaster het officiële Vaco MVO+ certificaat uit handen van Tim van der Rijken, algemeen secretaris van Vaco.

Bandenservice
De MVO-certificering is ontwikkeld door vereniging Vaco in samenwerking met de leden van de sector Bandenservice en is specifiek afgestemd op de banden- en wielenbranche. Wiggers: “Wij zijn als Euromaster trots op deze erkenning. Wij geven bij Euromaster serieuze en professionele invulling aan het zo verantwoord mogelijk omgaan met mens, milieu en duurzame winstgevendheid.”

Keurmerk
Vaco MVO+ is een belangrijke doorontwikkeling van de in 2002 geïntroduceerde Vaco Erkend-certificering voor bandenservicebedrijven. De branchespecifieke MVO+-certificering is hierop een aanvulling. Met dit erkende keurmerk laat Euromaster zien te voldoen aan de gestelde MVO-eisen vanuit de branche en de eisen die voortvloeien uit het eigen MVO-beleid.”

Binnenkort zullen alle Euromaster vestigingen (franchisevestigingen uitgezonderd) voorzien zijn van het bijbehorende logo bij de ingang. Vaco MVO+ sluit aan bij ISO 26.000, de internationale richtlijn voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.