Euromaster Coevorden eerste in Nederland met Master Standaard

Euromaster Coevorden eerste in Nederland met Master Standaard

Euromaster Coevorden heeft als eerste in Nederland de Master Standaard behaald. Dit is de Europese kwalificatie van Euromaster die ultieme kwaliteit en service garandeert aan haar klanten. De medewerkers van de vestiging in Coevorden ontvingen het certificaat uit handen van Algemeen Directeur Marcel Guinchard.
De Master Standaard van Euromaster is ingevoerd om kwaliteitsverbeteringen door te voeren in alle vestigingen in Europa. Om het te behalen moet een vestiging een aantal stappen voor werkprocessen succesvol doorlopen, zoals efficiënt werken, een schone werkplaats en veiligheid van de medewerker. Een auditeur beoordeelt de vestiging en brengt een score uit. Euromaster Coevorden behaalde een score van maar liefst 91%.
De interne audit van Euromaster is een continu proces dat wordt gecontroleerd vanuit het Europese hoofdkantoor in Frankrijk. Na Coevorden hebben nog 15 Nederlandse vestigingen van Euromaster de Master Standaard behaald. Euromaster Nederland streeft ernaar dat alle ruim 100 vestigingen binnen een jaar aan de Master Standaard voldoen. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.