Eric Theuws nieuwe directeur Truckland Group

Eric Theuws nieuwe directeur Truckland Group

Eric Theeuws TrucklandTruckland, onderdeel van Pallieter Group, heeft Eric Theuws benoemd tot algemeen directeur. Theuws (54), sinds 2011 al verbonden aan Pallieter Group als algemeen directeur van Pala Group, wordt daar opgevolgd door Jan-Peter Oving.

Ervaring
Theuws heeft ervaring als directeur van een groep dealerbedrijven en in managementfuncties binnen de truck- en onderdelenbranche. In 2011 werd hij benoemd tot algemeen directeur van Pala Group, een joint venture tussen Van Laarhoven Holding en Pallieter Group waar een groot aantal BMW- en Mini-dealers in Zuid-Oost Nederland toe behoort. Eric Theuws is inmiddels gestart in zijn nieuwe functie.

15 vestigingen
Truckland bestaat uit vijf bedrijven met in totaal vijftien vestigingen in Nederland, België en Spanje. Truckland richt zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsauto’s en trucks, en alles wat daarbij komt kijken. Onder andere de merken DAF, Ginaf, Iveco en Fiat behoren tot het portfolio. In Nederland is Truckland verantwoordelijk voor ruim een vijfde van alle nieuw verkochte DAF-voertuigen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.