Duurzaam Repareren certificeert Profile Car & Tyreservice

Duurzaam Repareren certificeert Profile Car & Tyreservice

Alle 145 vestigingen van Profile Car & Tyreservice in Nederland zijn gecertificeerd door de stichting Duurzaam Repareren. Harm Nieboer van Profile Nederland kreeg uit handen van Angelica Gravendijk het eerste certificaat en schild van Duurzaam Repareren overhandigd.
Milieuvriendelijk
Profile Car & Tyreservice garandeert met het keurmerk duurzame producten en een milieuvriendelijke manier van werken. Het certificaat Duurzaam Repareren sluit aan op een toenemende marktbehoefte en wordt ook vanuit de overheid sterk gestimuleerd. Daarnaast is Duurzaam Repareren een belangrijk aandachtspunt van verzekeraars, ANWB, leasemaatschappijen en fleetowners.
Ook consumentenmarkt
Volgens Angelica Gravendijk (Stichting Duurzaam Repareren) weten automobilisten dankzij het certificaat bij welke bedrijven zij hun auto op een milieuvriendelijke wijze kunnen laten onderhouden. “Je ziet daaraan dat het steeds meer gaat leven, niet alleen in de zakelijke markt maar ook in de consumentenmarkt. We gaan alle vestigingen snel voorzien van het welverdiende muurschild en certificaat.”
Volgens Harm Nieboer hebben nu alle onderhoudsvestigingen (145) met de naam Profile Car & Tyreservice de certificering: “De andere 35 volgen dit jaar en volgend jaar, als zij ook de stap maken naar compleet auto-onderhoud.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.