Drie nieuwe vestigingen Uw Bandenspecialist

Drie nieuwe vestigingen Uw Bandenspecialist

Uw BandenspecialistUw Bandenspecialist, een formule van Goodyear Dunlop Retail Partners (GDRP), heeft haar netwerk uitgebreid met drie nieuwe bedrijven. Dit heeft de organisatie bekend gemaakt.

Groei
De drie nieuwe vestigingen zijn Alband Bandenservice in Rotterdam-Kralingen, Banden XL in Dordrecht en de door Banden XL overgenomen vestiging De Baronie in Terheijden, nu ook met de naam Banden XL. GDRP Retail Development Manager, Martijn van de Meent bevestigt dat het aantal gecontracteerde franchisenemers blijft groeien. “Na de groei eind 2016 zijn we blij dat we deze in 2017 door kunnen zetten. Hieruit blijkt toch zeker de waardering voor hetgeen we te bieden hebben binnen o.a. het netwerk van Uw Bandenspecialist.”

Onafhankelijke bandenspecialisten
Uw Bandenspecialist is een netwerk van onafhankeljjke bandenspecialisten. De organisatie biedt een volledig inkoopportal voor alle merken banden, wielen en autoservice met diverse leveranciers, maar ook ondersteuning op gebied van Marketing & PR en toegang tot de leasemarkt via 4Fleet.

Het totaal aantal aangesloten bedrijven in de Benelux bedraagt nu zo’n 130.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.