DKG Product Award voor ‘Air Master by Vredestein’

DKG Product Award voor ‘Air Master by Vredestein’

Apollo Tyres heeft een internationale erkenning ontvangen voor de ‘Air Master by Vredestein’. Tijdens de International Rubber Conference, een mondiaal forum voor banden- en rubberexperts, ontving het product de prestigieuze DKG Product Award in de categorie ‘Technical Rubber Products and Tyres’.
Uitvouwbare voorspoiler
De ‘Air Master by Vredestein’ is een flexibele, uitvouwbare voorspoiler. Het systeem is gemaakt met een speciale rubbermengsel, ontwikkeld in samenwerking met een Duitse OEM voor sportauto’s in het topsegment en kan worden toegepast op alle premium sportauto’s.
Vakbeurs
De International Rubber Conference vindt eens per drie jaar plaats en wordt georganiseerd door de Deutsche Kautschukgesellschaft e.V. (DKG) in Nuremberg, Duitsland. Het evenement vindt dit jaar plaats van 29 juni tot 2 juli. Er zijn circa 150 presentaties en 270 exposanten tijdens de vakbeurs die parallel aan de conferentie plaatsvindt.
De erkenning bevestigt de sterke nadruk op R&D binnen Apollo Tyres. Het Air Master systeem is ontwikkeld door een speciaal projectteam van het Apollo Tyres’ Global R&D Centre in Enschede.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.