Dirk van Genechten directeur van Profile BeLux

Dirk van Genechten directeur van Profile BeLux

Dirk van Genechten (61) is per 4 augustus benoemd tot directeur van Profile BeLux (België en Luxemburg). Dit maakt de banden- en onderhoudsketen bekend.
Euroservice
Van Genechten is een bekende Profiler, want hij combineert de nieuwe functie in zijn rol als directeur van Profile EuroService, de pechhulp-tak van de organisatie met 8.000 aangesloten Europese bandenspecialisten. Bij Profile BeLux en Profile EuroService was hij al bestuurder. Van Genechten is toegetreden met het oog op de versterking van de organisatiestructuur.
In zijn nieuwe rol is Van Genechten het eerste aanspreekpunt voor alle franchisenemers van de Belgische organisatie, 65 vestigingen in totaal. Daarnaast blijft hij verantwoordelijk voor het Competence Center Truck (PES en Tymacon ordergoedkeuring).
Jen de Clerck
Tegelijkertijd is Jen De Clerck (35) benoemd als bestuurder van de Belgische vennootschappen Profile BeLux en Profile EuroService. Hij is binnen de holding operationeel verantwoordelijk voor het Competence Center Car, de operations in de vestigingen en heeft jarenlange operationele- en commerciële ervaring in de truck-business.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.