Deni Wheelstyling: spannende geklede dames wisselen banden

Deni Wheelstyling: spannende geklede dames wisselen banden

Deni Wheels bandenBandenspecialist Deni Wheelstyling in Zwanenburg laat zaterdag vier spannend geklede dames zomerbanden verwisselen voor winterbanden.
Ludiek
Deni-directeur Niek Aarsman (54) vindt dat het op een ludieke manier moet. “Een consument is terughoudend wat betreft het omwisselen. Zodra het fout gaat ondernemen ze pas actie.” Hij laat zijn dochter Birgit (25) samen met nog drie andere babes het werk doen. Twee blondines, onder wie zijn dochter Birgit, en twee brunettes gaan het werk doen.
Modellen
Birgit (25) stond in 2010 naakt in het tijdschrift Playboy en werkt als model. Serena Elberse en Jamy Joy Sens (beiden 23) zijn danseres op feesten en evenementen. Melanie Haring (22) doet net als Birgit modellenwerk. De dames dragen zaterdag een overhemdje (mouwen uiteraard opgestroopt), een kort sexy broekje, kniekousen en zwarte hakken. ,,En we hebben alle vier rode lippenstift op’’, zegt Birgit.
De ondeugende bandenwisselactie doort van 11.00 tot 15.00 uur. De vergoeding van 67,50 euro die de bandenspecialist voor het omwisselen rekent, wordt overgemaakt naar de stichting Kinderen Kankervrij (Kika).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.