Den Hartogh Logistics kiest opniew Continental banden

Den Hartogh Logistics kiest opniew Continental banden

Den Hartogh Logistics heeft opnieuw gekozen voor bedrijfsautobanden van de Continental. Dit laat de bandenproducent weten.
Tijdens een 3 jaar durende test- en vergelijkingsperiode tussen de 4 belangrijkste bandenproducenten, werd niet alleen kritisch gekeken naar de kilometerkostprijs van de banden, maar werd ook het brandstofverbruik van de 20 testcombinaties nauwkeurig in kaart gebracht.
Tevens werd gevraagd naar de ervaringen van de chauffeurs. Op basis van de testresultaten koos Den Hartogh opnieuw voor Continental, waarmee de uit 1959 stammende samenwerking tussen beide bedrijven wordt gecontinueerd. “Een bijzondere mijlpaal, die eens te meer het belang aangeeft van de waarde die zowel Den Hartogh als Continental hechten aan duurzame relaties”, aldus Continental.
Naast de levering van truck- en trailerbanden aan alle internationale vestigingen van Den Hartogh Logistics, beslaat de samenwerking ook de servicediensten van Continental, zoals Cesar fleetmanagement en 24/7 Continental Euro Service.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.