Convenant The Alwaysbemobile Company met Belastingdienst

Convenant The Alwaysbemobile Company met Belastingdienst

The Alwaysbemobile Company en de Belastingdienst ondertekenden een zogenaamd convenant horizontaal toezicht. Bij deze overeenkomst staat wederzijds vertrouwen tussen beide partijen centraal. De samenwerking levert meer efficiency op en zorgt voor extra zekerheid over de afhandeling van de fiscale verplichtingen. Uitgangspunten voor deze samenwerking met de Belastingdienst zijn vertrouwen, begrip en transparantie.
Patrick Ledegang, CFO van The Alwaysbemobile Company, is trots op het convenant. “De overeenkomst biedt ons rechtszekerheid, een snel antwoord op de zaken die wij aan de Belastingdienst voorleggen en geeft partijen met wie wij samenwerken de zekerheid dat wij onze zaken op orde hebben. De Belastingdienst erkent onze integriteit en spreekt vertrouwen uit in The Alwaysbemobile Company. Daarom zien wij het convenant ook echt als een kwaliteitskeurmerk.”
Horizontaal toezicht is een nieuwe aanpak van de Belastingdienst. Met deze werkwijze wil de Belastingdienst in de toezichtaanpak aansluiten op de ontwikkelingen in de maatschappij. Horizontaal toezicht is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, begrip en transparantie.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.