Continental van start met grondverzetbanden

Continental van start met grondverzetbanden

Continental breidt haar assortiment uit met OTR-banden voor grondverzetmachines en mijnbouwvoertuigen. Dit maakte het bedrijf bekend.
Groeistrategie 2025
Reeds drie jaar geleden werd in het kader van haar ‘Groeistrategie 2025’ het besluit genomen om haar assortiment verder te verbreden. Hiervoor werd de naam van de business-unit ‘Industrial Tires’ aangepast in ‘Commercial Specialty Tires’ (CST). Het eerste resultaat van deze nieuwe business-unit was de introductie van de grote OTR banden. Continental lanceerde de EM-Master E3/L3, E4/L4 en RDT-Master E4 in maten tot 29.5-inch diameter.
Ambities
De nieuwe banden moeten de ambities van Continental in de grondverzet en mjnbouw sectoren laten zien: “De Conti EM-Master E3/L3, E4/L4 en de Conti RDT-Master E4 zijn de resultaten van onze strategie met maatproducten”, aldus Christian Luther, productline manager grondverzetbanden bij Continental CST. “Met het oog op onze ‘Groeistrategie 2025’ zullen we ons assortiment producten en diensten voor de constructie en mijnindustrie de komende jaren verder uitbreiden.
De eerste nieuwe banden zullen eind dit jaar beschikbaar zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.