Continental sponsor ANWB Testcentrum Lelystad

Continental sponsor ANWB Testcentrum Lelystad

Continental heeft zich voor drie jaar als sponsor verbonden aan het ANWB Test- en Trainingscentrum in Lelystad. Hiermee zeggen beide partijen te streven naar een nog hoger niveau van verkeersveiligheid.
Instructievoertuigen
Onderdeel van de samenwerking is dat alle instructievoertuigen (auto’s en motoren) worden voorzien van Continental-banden. Ook levert de sponsor inhoudelijke input over bijvoorbeeld de relatie tussen band en veiligheid. Daarbij komt bijvoorbeeld het verschil tussen zomer- en winterbanden aan de orde. Ook kan aandacht worden besteed aan de verschillende vormen van slijtage en de gevolgen daarvan.
Veiligheid
De trainingsauto’s met Continental-banden worden gebruikt bij het trainen van lastige en zelfs extreme situaties. Continental neemt ook een adviserende rol op zich en zorgt voor inhoudelijke input over onder meer de relatie tussen veiligheid en banden. Daarbij komt bijvoorbeeld het verschil tussen zomer- en winterbanden aan de orde en ook kan er aandacht worden besteed aan de verschillende vormen van slijtage en de gevolgen daarvan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.