Continental op weg met Europese roadshow

Continental op weg met Europese roadshow

Continental gaat op weg met een Europese roadshow om de verkopers en gebruikers van haar vrachtautobanden op te zoeken.

“We willen onze klanten de mogelijkheid bieden om onze oplossingen en services te ervaren en die te tonen in hun thuislanden,” zegt Enno Straten, hoofd strategy, analytics and marketing, Replacement EMEA in een perstoelichting.

De nieuwe show-truck reist in twee jaar tijd 15.000 kilometer naar handelsbeurzen, shows en andere evenementen met commerciële voertuigen in 35 landen onder het motto ‘Your Business, Our Solutions.’ Straten: ‘’De roadshow draait rond onze alles omvattende bandenmanagement aanpak die is gebaseerd op het principe van de laagste algemene rijkosten. De operationele kosten van fleets die worden beïnvloed door de banden zijn goed voor meer dan 50 procent van de totale kosten. Dat is de boodschap die we willen verspreiden: verre van alleen maar zwart en rond zijn, bieden banden een groot potentieel om op de kosten te besparen.’’

Chauffeur Ronny Nittmann uit Hannover zal tijdens de tocht een roadshow blog bijhouden waarin ook de tijden en plaatsen van verschijning worden vermeld. Op sommige trajecten wordt de Continental truck ook vergezeld door een elektrische versie van het Zwitserse Designwerk, een innovatiepartner van Continental.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.