Continental goedgekeurd voor nieuwe Porsche Macan

Continental goedgekeurd voor nieuwe Porsche Macan

De ContiSportContact 5 en 5P en de ContiWinterContact TS 830 P zijn door Porsche goedgekeurd voor eerste montage op de Macan, de nieuwe compacte SUV. Dit heeft Continental bekend gemaakt. De banden zijn ook goedgekeurd voor de vierdeurs Panamera.
Eerste montage
De Macan wordt standaard geleverd met vierwielaandrijving. Porsche heeft de 18 en 21 inch uitvoeringen van de ContiSportContact 5 goedgekeurd voor eerste montage. De ANWB riep deze band in zijn zomerbandentest 2013 uit tot testwinnaar.
Ook de ContiSportContact 5 P zomerband heeft een goedkeuring voor eerste montage op de Macan gekregen. Alle uitvoeringen hebben een ZR-snelheidsaanduiding en worden gemonteerd in 18 en 21 inch. Ze dragen de Porsche-specifieke N0-aanduiding.
De ContiWinterContact TS 830 P tenslotte heeft goedkeuring voor eerste montage in een 18 en 20 inch uitvoering, beide uiteraard met de N0-aanduiding.
Porsched Panamera
Voor de Panamera zijn de ContiSportContact 5/5P en de ContiWinterContact TS 830 goedgekeurd in de maten 18,19 en 20 inch, ook met N0-aanduiding.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.