Continental claimt OE-partnerschap VW Caddy
(Foto: Shutterstock)

Continental claimt OE-partnerschap VW Caddy

Continental gaat de Volkswagen Caddy af fabriek van banden voorzien. Het Duitse busje krijgt beschikking tot Allseasoncontact all-season en Ecocontact 6-zomerbanden.

Beide bandenmodellen zijn speciaal geoptimaliseerd voor rolweerstand. Het bandenmerk stelt dat de Allseasoncontact zowel in de zomer als in de winter optimale grip en veiligheid moet bieden. De band beschikt verder ook over een EU-bandenlabel A-classificatie voor energie-efficiëntie. Daarnaast levert Continental ook de Ecocontact 6 voor de Caddy. Deze band beschikt over hetzelfde A-label en moet een hoge kilometerstand, betere remprestaties en wegligging leveren. De Ecocontact biedt volgens het bandenmerk ook grip op droge en natte wegen en goede stabiliteit in bochten. Dankzij de nieuwste compoundtechnologieën van het bedrijf is ook het vervormingsgedrag ten opzichte van zijn voorganger verbeterd.

Consumenten kunnen voor winterbanden onder hun Caddy ook bij het bedrijf terecht. Continental biedt namelijk de Wintercontact TS 870 voor de vervangingsmarkt aan bij bandendealers. De Allseasoncontact voor de Caddy is verder leverbaar in de maten 205/60 R16 96H XL en 215/55 R17 98h XL. Daarnaast is de Ecocontact 6 leverbaar in de maat 215/55 R17 98H XL.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.