Conti zoekt testrijders nieuwe TrailAttack 2 motorband

Conti zoekt testrijders nieuwe TrailAttack 2 motorband

Conti TrailAttack2
Conti TrailAttack2

Ter introductie van de nieuwe TrailAttack2 motorband zoekt Continental 30 testrijders. Zij krijgen gratis een set TrailAttack 2-banden op hun eigen motorfiets gemonteerd.
Via www.conti.nl/testrijden kunnen motorrijders zich via een speciaal ‘sollicitatieformulier’ aanmelden als testrijder. Uit alle inzendingen worden 30 testrijders geselecteerd. Zij krijgen gratis een set TrailAttack 2-banden op hun eigen motorfiets gemonteerd. De motorrijders dienen minimaal 3.000 km per jaar te rijden en liefst een ‘kilometervreter’ te zijn. Het merk en het type motor zijn niet van belang, zolang de motorfiets maar geschikt is voor de TrailAttack 2. Van de testrijders worden ook minimaal twee reviews van de banden verwacht. Deze worden gepubliceerd op Continental-site .
De uiterste inzenddatum voor het testrijdersollicitatieformulier is op 25 maart a.s. Zodoende is het mogelijk dat de testrijders aan het begin van het nieuwe motorseizoen de beschikking krijgen over de banden.
De nieuwe ContiTrailAttack 2 is speciaal ontwikkeld voor grote en high-performance reis-enduro’s. KTM bijvoorbeeld monteert de band af-fabriek op de Adventure T- en R-modellen en BMW heeft de TrailAttack 2 aangewezen als eerste-montageband voor de nieuwe R 1200 GS. De TrailAttack 2 beschikt over de Continuous Compound technologie voor zowel een lange levensduur als een optimale grip. Ook is er de Traction Skin-technologie. Hierdoor is de inrijperiode zeer kort. De ContiTrailAttack 2 is verkrijgbaar in een groot aantal maten en ook daardoor breed inzetbaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.