Conti WinterContact TS850 wint in Europese bandentesten

Conti WinterContact TS850 wint in Europese bandentesten

Conti WinterContactDe Continental WinterContact TS850 heeft gewonnen in diverse onafhankelijke winterbandentesten in Europa. Dit laat Continental weten.
Winterbandentesten
Zowel in Nederland door de ANWB, als in het buitenland door de automobielclubs ADAC (Duitsland), OEAMTC (Oostenrijk), TCS (Zwitserland) en de Stiftung Warentest (Duitsland) zijn de winterbandentesten bekend gemaakt. In alle testen scoorde de Continental Wintercontact TS850 in de bandenmaat 205/55 R16 het beste.
ANWB
De ANWB heeft 35 winterbanden van 26 merken in 2 maten getest op sneeuw, ijs, nat en droog wegdek. Daarnaast zijn de banden beoordeeld op geluidsniveau, brandstofverbruik en de slijtvastheid, De Continental WinterContact TS850 is geprezen op zijn overtuigende prestaties.
Bij de buitenlandse automobielclubs zijn tevens twee bandenmaten getest op diverse circuits in onder andere Duitsland, Italië en Zwitserland. Hierbij is ook getest op droog, nat en besneeuwd wegdek. Daarnaast is gekeken naar geluid en verbruik van de banden. Bij alle testen is de Continental WinterContact TS850 in de maat 205/55 R16 de winnaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.